Onze

bruiden

 Sinds ik begonnen ben met Pani Moda, is het mijn visie dat elke bruidsjurk net zo uniek is als de bruid zelf. Het is prachtig om te zien hoe bruiden elkaar inspireren tijdens dit bijzondere proces.

  Daarom deel ik, met toestemming van de bruiden, hun geluksmomenten en inspirerende verhalen op deze pagina en op mijn Instagram. Ik voel me enorm trots dat ik samen met deze prachtige vrouwen heb mogen werken aan hun droomjurk, telkens opnieuw.

 Het is een voorrecht om deel uit te maken van deze onvergetelijke momenten en om de schoonheid van deze bruiden te mogen delen met anderen.

DIT KAN PANI MODA
VOOR U

betekenen

Pani Moda is er om uw droombruidsjurk tot leven te brengen, met aandacht voor uw unieke stijl en persoonlijkheid. Of u nu een bruid bent die al helemaal weet wat ze wil of iemand die nog wat extra inspiratie nodig heeft, u bent altijd welkom om te praten en te kijken. Onze klik staat centraal, zodat we samen een jurk kunnen creëren waarin u zich prachtig voelt op uw grote dag!

Kom langs in de winkel

Ieder verhaal is anders en daarom geloof ik erin dat iedere bruidsjurk anders is. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en meer te horen over uw verhaal. Hier in Alblasserdam staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar.