De werkwijze

 Het is mijn streven om elke stap van het proces van het vinden van uw perfecte bruidsjurk zo zorgvuldig en persoonlijk mogelijk te maken.

 Het begint met een intakegesprek, waarbij u wordt uitgenodigd om samen met uw (schoon)moeder, vriendin, zus of andere dierbare langs te komen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw inspiratie, vaak samengebracht in een moodboard op uw telefoon, om een idee te krijgen van uw voorkeuren en de stijl van de bruiloft. We onderzoeken ook de details van de grote dag, zoals het seizoen en de locatie, om de juiste jurk te vinden die past bij de setting en uw persoonlijke smaak.

 Vervolgens begint het passen. U hoeft niet zelf rond te kijken, maar ik bied u verschillende opties aan op basis van uw reacties en uitstraling. We combineren losse rokken en bovenstukjes om tot het gewenste effect te komen, waarbij we stap voor stap werken aan de perfecte look.

 Na een aantal passessies wordt een schets gemaakt van het ontwerp, dat vervolgens wordt besproken en eventueel aangepast. Daarna begint het maakproces, waarbij we de jurk binnen ongeveer vijf maanden zorgvuldig samenstellen.   Tijdens de tweede afspraak wordt de grotendeels voltooide jurk gepresenteerd, waarbij kleine aanpassingen kunnen worden gedaan. Op de derde afspraak, gecombineerd met een proefkapsel en make-up, ziet u de jurk in combinatie met alle accessoires en wordt er een kort filmpje gemaakt om deze speciale momenten vast te leggen.

 Uiteindelijk vindt de laatste afspraak plaats, een week voor de bruiloft, waarbij de jurk wordt opgehaald en de laatste finetuning wordt gedaan.

 We zorgen ervoor dat de jurk perfect past en dat u zich op uw allermooist voelt op uw grote dag.

DIT KAN PANI MODA
VOOR U

betekenen

Wij zijn er om jouw droombruidsjurk tot leven te brengen, met aandacht voor jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Of jij nu een bruid bent die al helemaal weet wat ze wil of iemand die nog wat extra inspiratie nodig heeft, jij bent altijd welkom om te praten en te kijken. Onze klik staat centraal, zodat we samen een jurk kunnen creëren waarin u zich prachtig voelt op uw grote dag!

Kom langs in de winkel

 Ieder verhaal is anders en daarom geloof ik erin dat iedere bruidsjurk anders is. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en meer te horen over uw verhaal.

 Hier in Alblasserdam staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar. 

1

Kennismaking & Inspireren
Bij het eerste bezoek aan Pani Moda, nodig ik de bruid en haar dierbaren uit voor een hartelijke kennismaking. Samen zitten we rond de tafel en bespreken we de plannen voor de grote dag. We delen inspiratie en bekijken moodboards, wat zorgt voor een moment van opwinding en verwachting. Het is een tijd van dromen delen en wensen uitspreken, omringd door geliefden die de bruid omarmen.

2

Ontwerpen en Passen
In de intieme setting van de paskamer komt het ontwerpproces tot leven. Hier help ik de bruid verschillende stijlen te passen en losse stukken te combineren. Elk lachje, elke blik, elke reactie leidt ons naar een specifiek ontwerp dat perfect past bij haar persoonlijkheid en stijl. Samen creëren we een unieke jurk die haar ware zelf prachtig weerspiegelt en haar laat stralen op haar grote dag. Het is een betoverend proces van samenwerking en creativiteit.

3

Creëren en Afwerken
Met het gekozen ontwerp in gedachten, ga ik aan de slag met potlood en papier. Na goedkeuring begint het spannende proces van productie, met latere pasbeurten voor finetuning en de toevoeging van accessoires, tot de bruid de perfect passende jurk heeft.  Op de laatste afspraak, slechts een week voor de bruiloft, wordt de creatie opgehaald. De jurk hangt klaar, gereed om gedragen te worden op de meest bijzondere dag.