DE BRUIDSCOUTURE VOOR JOU

Dit

BEN

ik

 Als kind speelde ik al met stofjes en maakte ik kleding voor mezelf. Vanuit huis begon ik met het maken van bruidsjurken, wat later uitgroeide tot een ware passie. Na jaren avondjurken te hebben verkocht, merkte ik dat mensen op zoek waren naar een jurk die écht van hen was.

 Daarom ben ik bij Pani Moda begonnen met het creëren van bruidsjurken die de essentie van elke bruid weerspiegelen. Hier kan ik mijn creativiteit en empathie ten volle benutten.

 Mijn ervaring heeft me geleerd om de wensen van elke bruid te begrijpen en te vertalen naar unieke, op maat gemaakte ontwerpen.

 Het vervult me met vreugde om bruiden te helpen stralen op hun speciale dag in een jurk die perfect past bij hun persoonlijkheid en stijl.

Mijn passies

 Mijn passies zijn diep verweven met mijn werk bij Pani Moda.

 Het creëren van bruidsjurken is voor mij niet alleen een ambacht, maar een ware uitdrukking van mijn liefde voor het vak.

 Ik kan uren besteden aan het samenstellen en combineren van stoffen en details, gedreven door mijn zoektocht naar perfectie. Tegelijkertijd koester ik de momenten waarop ik met bruiden in gesprek ben, hun verhalen horen en hun dromen leren kennen.   Het vermogen om die diepgaande verbinding te maken en hun persoonlijkheid te vangen in een ontwerp, vervult me met dankbaarheid.

 In mijn werk kan ik mijn liefde voor creatie en mijn empathie voor mensen prachtig combineren.

 Het moet gewoon ‘passen’ en als ik achteraf hoor dat mensen tegen de bruid hebben gezegd ‘Dit is echt jouw jurk!’, dan ben ik gelukkig.

DIT KAN PANI MODA
VOOR U

betekenen

Pani Moda is er om jouw droombruidsjurk tot leven te brengen, met aandacht voor jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

Of jij nu een bruid bent die al helemaal weet wat ze wil of iemand die nog wat extra inspiratie nodig heeft, je bent altijd welkom om te praten en te kijken. Onze klik staat centraal, zodat we samen een jurk kunnen creëren waarin u zich prachtig voelt op uw grote dag!

Kom langs in de winkel

 Ieder verhaal is anders en daarom geloof ik erin dat iedere bruidsjurk anders is. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en meer te horen over jouw verhaal.

 Hier in Alblasserdam staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.